Sadık Tarım Christmas Yılbaşına Özel Şifa Paketi Soğuk Sıkım Zeytinyağı-Çiçek ve Çam Balı  zeytinyağı, çicek balı, bal
Sadık Tarım Christmas Yılbaşına Özel Şifa Paketi Soğuk Sıkım Zeytinyağı-Çiçek ve Çam Balı  zeytinyağı, çicek balı, bal

Sadık Tarım Özel Şifa Paketi Soğuk Sıkım Zeytinyağı-Çiçek ve Çam Balı

Avantaj Paketimiz siz değerli müşterilerimiz için satışta.
Paket İçeriğimiz :  1 adet Sadık Tarım 0,5L Erken Hasat Soğuk Sıkım Zeytinyağı ve 1 adet Sadık Tarım 500G Çiçek Balı 1 adet Sadık Tarım 500G Çam Balı. Sadık Tarım Erken Hasat Soğuk Sıkım Zeytinyağlarımız analiz sonuçlarındaki polifenol değerlerine göre gerçek bir şifa kaynağıdır. Polifenol, kanser ve tümör oluşumunu, gelişimini önleyebilmektedir. Kalp hastalığı riskini azaltabilen özelliğe sahiptir. İnsan vücudunun doğal yaşlanma sürecini geciktirir. Sadık Tarım tarafından özenle hazırlanıp sizlere sunulan ürünlerimizin sağlık açısından birçok faydası daha bulunmaktadır. Zeytinyağlarımız metabolizmayı hızlandırmaktadır. İçindeki yüksek fenoller sayesinde antibakteriyel bir özelliğe sahiptir. İçerdiği bileşenler sayesinde sindirim sürecine destek olmaktadır. Omega 3, A,D,E ve K vitaminleri açısından oldukça zengindir. İçerdiği E vitamini sayesinde nemlendirici bir etkiye sahiptir ve cilt sağlığını korumaktadır. Sadık Tarım Erken Hasat Soğuk Sıkım Zeytinyağlarımız birçok ünlü şef tarafından tavsiye edilmekte ve kullanılmaktadır. Ünlü Gurme Vedat Milör’ün İtalyan standartlara en yakın pizzaların tüketilebileceği yer olarak belirttiği Nappo Pizza ürünlerinde Sadık Tarım Zeytinyağlarını tercih etmektedir ve kullanmaktadır. Nappo Pizza Restoranlarında Sadık Tarım Zeytinyağlarını servis masalarında çiğ olarak da müşterilerinin beğenisine sunmaktadır. Ekranların sevilen ismi ‘Etin Profesörü’ olarak tanınan ‘Cüneyt Asan’ ve Anadolu Mutfakları araştırmacısı ‘Adnan Şahin’ Sadık Tarım Zeytinlerinin üretildiği araziyi bizzat incelemişler, Sadık Tarımın üretim süreçleri hakkında bilgi sahibi olmuşlar ve bunu ‘Halkın Mutfağı’ programlarında seyircileri ile paylaşmışlardır. Her iki şefte Sadık Tarım Zeytinyağlarını kullanmakta ve önermektedirler. 2022 Yılında Ekim Ayında ‘Sade Beş Denizler Mutfağı’ işletmesi ile MİCHELİN REHBERİ ÖDÜLÜNE layık görülen işletme sahibi Şef Deniz Şahin’de Sadık Tarım Zeytinyağlarını tatmış ve restaurantında Sadık Tarım Zeytinyağlarımızı kullanmaktadır. Ürünün lezzeti hakkında olumlu geri dönüşler yaparak ürünümüzü tavsiye etmektedir. Sadık Tarım Zeytinyağları başta Türkiye olmak üzere Dubai, Mekke, Riyad gibi şehirlerde hizmet veren Gürkan Şef tarafından da denenmiştir. Şefimiz ürünümüzü çok beğendiğini ve tavsiye ettiğini belirtmiştir. Sadık Tarım Erken Hasat Soğuk Sıkım Zeytinyağlarımız soğuk ve sıcak yemeklerin yanı sıra salatalarda, mezelerde kullanabilirsiniz. Sabah kahvaltılarınızda ise çiğ olarak tüketebilir, pilav, makarna, ekmek, pizza ve ızgara balık üstüne çiğ dökerek kullanımı tavsiye edilmektedir. Uzmanlar tarafından her sabah 1 yemek kaşığı çiğ zeytinyağı tüketilmesi tavsiye edilmektedir. Saf bir şekilde hazırlanan Sadık Tarım Erken Hasat Sıkım Zeytinyağımızı her sabah kullanabilirsiniz. Ürünlerinizi güneş ışığı görmeyen serin ve rutubetsiz ortamlarda muhafaza etmenizi öneririz.

Sadık Tarım Süzme Çiçek Balı arıların çiçeklerin salgıladığı ve balın ana kaynağı olan nektarı toplayıp bal midelerinde saklamasıyla serüvenine başlamaktadır. Bu aşama sonrasında peteklere bırakılan bu nektarları işçi arılar tekrar içerler ve kovanlara bırakırlar. Kendi bünyelerinde enzimlerle karıştırarak besin içeriği yüksek, tatlı ve doğal bir gıda maddesi ortaya çıkan içeriğinde yüksek mineraller ve vitaminler barındıran Sadık Tarım Süzme Çiçek Balı ortaya çıkar.
GERÇEK VE DOĞAL BALLARDA MUHAKKAK KRİSTALLEŞME GÖRÜNMEKTEDİR VE BU BALIN DOĞAL OLDUĞUNUN KANITIDIR.  KRİSTALİZASYON BALDA BULUNAN GLİKOZ ŞEKERİNİN ZAMANLA DOYMA NOKTASINA ULAŞARAK DİBE ÇÖKMESİ OLAYIDIR. BU YÜZDEN ÇİÇEK BALLARI MUTLAKA KRİSTALİZE OLMAKTADIR VE BU DOĞAL BİR DURUMDUR.
Süzme Çiçek Ballarının kristalize olmaması için İŞLENMİŞ ballar ısıtılıp artından soğutulup polenlerin alındığı bir prosesten geçer. Bu işlemi yapmaktaki amaç normalde Kristalize olan balın kristalleşmesini önlemek için yapılır. Ancak bu işlem sonucunda uygulanan yüksek ısı sebebiyle vitaminler, enzimler, mineraller ve aminoasitlerin çoğu ölerek etkisini kaybeder ve balın doğallığını, sağlıklı olması özelliğini kaybettirir.
Sadık Tarım Süzme Çiçek Balının bilinen birçok faydası bulunmaktadır. İçerdiği antioksidan bileşikler nedeniyle yaşlanma karşıtı bir özelliği bulunmaktadır.  Bakteri oluşumu ve yaraların iyileşmesine yardımcı olduğu bilinmektedir. Bir tatlı kaşığı Süzme Çiçek Balını bir bardak suyla bir miktarını karıştırıp içtiğinizde bağırsaklarda biriken toksikleri ve damar tıkanıklıklarını engellediği uzmanlar tarafından söylenmektedir. İçerdiği antibiyotik özellikler sayesinde bağışıklık sistemini güçlendirici bir yapıya sahiptir. Sadık Tarım Çam Balının üretim serüveni Çam Pamuklu Böceğinin çam ağacında bulunan öz suyu emmeleri ile başlamaktadır. Bu böceklerin oluşturduğu renksiz salgıyı ise arılar çam ormanlarında dolaşarak almaktadırlar. Aldıkları salgıyı kovana gidene kadar kendilerindeki enzimle birlikte işlemektedirler. Bu sayede Çam Balı mineral bakımından oldukça zengin bir konuma gelmektedir. Arıcılarımız ve uzmanların yaptığı çalışmalar sonrasında ise Sadık Tarım Çam Balı hazır hale gelmektedir. Çam Ballarımız Çiçek Balına göre daha koyu bir renktedir. Ek olarak Çam Balının kristalleşme süreci çiçek balına göre daha uzun sürmektedir. Tad olarak çiçek balından daha az tatlıdır ve boğazda yakıcı bir his bırakmamaktadır.
GERÇEK VE DOĞAL BALLARDA MUHAKKAK KRİSTALLEŞME GÖRÜNMEKTEDİR VE BU BALIN DOĞAL OLDUĞUNUN KANITIDIR.  KRİSTALİZASYON BALDA BULUNAN GLİKOZ ŞEKERİNİN ZAMANLA DOYMA NOKTASINA ULAŞARAK DİBE ÇÖKMESİ OLAYIDIR. BU YÜZDEN ÇAM BALLARI MUTLAKA KRİSTALİZE OLMAKTADIR VE BU DOĞAL BİR DURUMDUR.
Süzme Çam Ballarının kristalize olmaması için İŞLENMİŞ ballar ısıtılıp artından soğutulup polenlerin alındığı bir prosesten geçer. Bu işlemi yapmaktaki amaç normalde Kristalize olan balın kristalleşmesini önlemek için yapılır. Ancak bu işlem sonucunda uygulanan yüksek ısı sebebiyle vitaminler, enzimler, mineraller ve aminoasitlerin çoğu ölerek etkisini kaybeder ve balın doğallığını, sağlıklı olması özelliğini kaybettirir.
Sadık Tarım Süzme Çam Balının bilinen birçok faydası bulunmaktadır. Çam Balları Çiçek Ballarına göre daha fazla mineral, enzim ve aminoasit içermektedir. Demir eksikliğinde Sadık Tarım Çam Balı kullanımı tavsiye edilmektedir. Sindirim sistemine ve solunum yollarına olan yararları da uzmanlar tarafından kabul edilmektedir. Bir tatlı kaşığı Çam Balını bir bardak ılık su ile karıştırarak tüketildiği zaman kilo verme sürecinde yardımcı olmaktadır. Halsizlik ve yorgunluğa iyi geldiği, vücuda direnç kazandırdığı uzmanlar tarafından söylenmektedir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Sadık Tarım olarak web sitesi deneyiminizi iyileştirmek için yasal mevzuata uygun çerezler (cookies) kullanmaktayız. Sitemizde kalmanız halinde çerez erişimine izin vermiş sayılırsınız. Detaylı bilgi için Çerez Politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.